تعمیرات ماینر

چرا فن ماینر من کار نمیکند + فیلم

وسیله‌ای که دستگاه مستخرج ارز را با نیرویی که به کمک هوا تولید شده و با انتقال هوای سرد به درون دستگاه، از گرم شدن زیاد قسمت‎‌هایش منع می‌کند. برای اینکه از بازار ارزهای دیجیتال به سود برسیم از روش ماینینگ، ارز به دست می‎آوریم. دستگاه‎های ماینر هنگامی که ارز تولید می‎کنند گرمای زیادی ایجاد می‌کنند. برای خنک سازی دستگاه، از بین بردن گرما، کاهش دمای قسمت‌های درونی ماینر، افزایش عمر قسمت‌های مختلف دستگاه و جلوگیری از آسیب‌دیدگی قطعات مختلف آن، از فن استفاده می‌شود.

سرعت فن را با RPM اندازه می‌گیرند. یعنی سرعت حرکت هوا بر دقیقه. بخش سخت‌افزارها دمایی معلومی دارد که افزایشش باعث آسیب به قسمت‎های مختلف می‌شود. اگر قطعات درون ریگ ماینینگ بسیار گرم شوند، دستگاه خود به خود خاموش شده و دوباره ری‌ استارت می‌شود. ری استارت دوباره و نبود در شبکه، بلاک‌ها را از بین می‌برد و پاداش ماینینگ کم می‌شود. حتی موجب آتش‌سوزی نیز می‌شود. یک فن خنک‌کننده بایستی از همه زیان‌ها ممانعت و طول عمر قسمت‌ها را زیاد کند. دلیل خرابی فن و ماینینگ استخراج ارز می‌تواند به سبب عمر زیاد دستگاه، گرد و غبار، فرسودگی، ضربه، سرویس نکردن و دمای بالای محیط باشد.

فن‌ها در وزن، توان مصرف برق و بُعدهای متفاوتی ساخته می‌شوند. در دو جهت دستگاه، دو فن تعبیه شده جهت اینکه گرما را کاهش و دستگاه عمل خنک‌سازی را بهتر انجام دهد. فن‌های ماینر در دو نوع دمنده و مکنده موجودند. فن‌های مکنده در جلوی دستگاه و فن‌های دمنده در عقب دستگاه وجود دارد.

مواقعی که فن ماینر کار نمی‌کند شامل دو مرحله است:

1- با مشاهده پنل دستگاه می‌بینید که سرعت فن کم یا صفر است و یا چرخش ندارد، پس فن هشدار می‌دهد.

2- اما اگر یکی از فن‌ها چرخش داشته باشد و جریان برق فن دیگر وصل نباشد، بی‌شک سوخته است. اگر یک فن در حال کار باشد، دیگری نیز مجبور به کار کردن می‌شود و شما نمی‌توانید اشکال موجود در فن‌ها را تشخیص بدهید.

در قسمت هشدار خروجی نوشته می‌شود که فنی که هوا از آن خارج می‌شود، مشکل‌دار است. در صورتی که محل قرار گرفتن سوکت روی کنترل بُرد اشتباهی باشد، دستگاه اشتباهی فن ورودی را مشکل‌دار معرفی می‌کند. راه چاره این است که یکی از فن‌ها را از کنترل برد جدا و به فن دیگر نیز توجه کنید که آیا چرخش دارد یا نه. اگر چرخش داشت، فن دیگر را نیز آزمایش کنید. اگر مشکل از هر کدام باشد، باید تغییرش بدهید.

اگر دستگاه جدیدی بخرید که سالم و بی ‌مشکل باشد اما وقتی آن را روشن کردید، فنش کار نکند، ممکن است هنگام حمل و نقل سینگ گارد که به شکل یک تور است و روی فن قرار دارد، با ضربه‌ی کم یا با فشار به فن چسبیده و مانع حرکت فن شده باشد. پس دستگاه را خاموش کنید، پیچ‌های فن را باز کنید، توری را با دست‌هایتان مقداری خم کنید که فاصله‌ی استانداردی از فن بیابد و فن به حرکت درآید. اگر به جای فن از شبیه‌ساز استفاده کنید، باید با کنترل بُرد و مدل دستگاه، سازگار و استاندارد باشد. اگر نباشد، هشدار می‌دهد و باید تغییرش دهید. اگر شبیه‌ساز مشکل داشته باشد، کنترل برد را می‌سوزاند و هزینه زیادی باید متحمل شوید. جدیداً شبیه‌سازهایی ساخته شده‌اند که ضد آب و ضد ضربه‌اند و در صورتی که سوکتش را شل ببندید، مشکلی پیش نمی‌آید و ضمانت بلند مدت دارد. در شبیه‌سازهای قدیمی در صورتی که یکی از پین‌ها اشتباه روی کنترل برد وصل می‌شد و روشنش می‌کردیم، سی‌پی‌یوی کنترل برد می‌سوخت. مشکل دیگر کار فن، به صورت نیم‌سوز و نصفه نیمه است که با آزمایشی که قبلاً انجام دادیم باید آن را امتحان کنیم و اگر هر کدام مشکل‌دار بود، تعمیر و یا تغییرش دهیم. در صورتی که بدنه‌اش مشکل‌دار باشد، راه‌حلی ندارد. مثلاً فنی که 6000 هزار دور در دقیقه حرکت دارد، اگر خراشی روی پروانه یا سطح دستگاه داشته باشد، ویبره و لرزش زیادی از خود ایجاد کرده و تکه‌های فن شکسته‌اش، به درون دستگاه می‌افتد و به هدسینگ‌های هشت برد زیان وارد می‌کند.

https://youtu.be/IZPDF_QHIe0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.